Бразильский яєчно - кокосовий пудинг QUINDIM

Бразильский яєчно - кокосовий пудинг QUINDIM
Яйця збити з цукром в однорідну кремоподібну масу. Поступово додавати воду, продовжуючи збивати.

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити з цукром в однорідну кремоподібну масу. Поступово додавати воду, продовжуючи збивати.
  2. Додати кокосову стружку і перемішати.
  3. Підготувати формочки: змастити їх зсередини маслом і присипати цукром. Розлити по формах яєчну масу.
  4. Розігріти духовку до 220 ° C. Виставити формочки на деко з високими краями і налити в деко приблизно 500 мл води. Поставити в духовку на 30 хвилин.
  5. Готовий пудинг остудити і подавати порціями.
  6. 12 порцій. Час приготування 10 хвилин. Час в духовці 30 хвилин.
Вам знадобиться :
1 склянка, або 240 мл води
2,5 склянки, або 600 мл цукру
2 столових ложки вершкового масла
100 г тертої м'якоті свіжого кокоса або кокосової стружки
9 яєчних жовтків
3 цілих яйця
12 маленьких керамічних форм для запікання
масло (вершкове або рослинне) для змащування формочок
50 г цукру для підготовки формочок