Запечене філе тріски з пряною скоринкою з сухарів
Кожне філе, залежно від розміру, розділити на 2-3 приблизно однакових шматки.
Спосіб приготування:
- Кожне філе, залежно від розміру, розділити на 2-3 приблизно однакових шматки.
- Зубчики часнику почистити, дрібно порубати, змішати з майонезом, додати дрібку тертого мускатного горіху і перемішати.
- Зелень обполоснути, обсушити і дрібно порубати.
- Лимон помити і дрібною теркою зняти цедру з однієї половини. Вичавити сік. Висипати у миску панірувальні сухарі, додати лимонний сік і цедру, дрібку перцю і зелень. Перемішати.
- Розігріти духовку до 200 ° C. Застелити деко папером для випічки. Розкласти філе і змастити кожен шматок риби часниковим майонезом.
- Викласти зверху шар з сухарів.
- Помідори помити, обсушити і кожен помідорчик надрізати хрестоподібно біля місця стеблинки. Злегка скропити рибу оливковою олією. Додати пару листочків розмарину. Висипати помідорчики на деко і поставити все в духовку.
- Запікати ~ 15 хвилин.
Вам знадобиться :
4 філе тріски (або іншої риби на ваш вибір)
2 жмені помідорів - чері
~ 5 столових ложок майонезу
3 невеликих зубчики часнику
75 г панірувальних сухарів
1 лимон
1 невеликий пучок свіжої петрушки
мелений чорний перець, дрібка тертого мускатного горіху
невелика гілочка свіжого розмарину
оливкова олія скропити рибу
папір для запікання
4 порції
4 філе тріски (або іншої риби на ваш вибір)
2 жмені помідорів - чері
~ 5 столових ложок майонезу
3 невеликих зубчики часнику
75 г панірувальних сухарів
1 лимон
1 невеликий пучок свіжої петрушки
мелений чорний перець, дрібка тертого мускатного горіху
невелика гілочка свіжого розмарину
оливкова олія скропити рибу
папір для запікання
4 порції