Куряче філе "a la saltimbocca"

Куряче філе "a la saltimbocca"
Кожне філе розрізати навпіл і розгорнути як книжку - щоб отримати тонкі довгасті скибочки м'яса.

Спосіб приготування:

  1. Кожне філе розрізати навпіл і розгорнути як книжку - щоб отримати тонкі довгасті скибочки м'яса.
  2. Посипати скибочки дрібно посіченим часником. Скропити лимонним соком, поперчити. Маринувати м’ясо 10 хвилин.
  3. Скибочки prosciutto розрізати кожен навпіл і викласти на шматочки курячого філе з одного боку, а з другого 2 листочка базиліка. Згорнути філе.
  4. Трохи прибити краї молоточком для м'яса, щоб вони не розкривалися.
  5. Розігріти сковороду ZEPTER. Готовність сковороди до застосування можна перевірити, шляхом бризкання на неї водою. Якщо вода катається крапельками по сковороді - сковорода готова. Викласти на сковороду м'ясо, обсмажити до рум'яної скоринки з одного боку, потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Смажити приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
  6. Обсмажене м'ясо вийняти зі сковороди. Налити в сковороду біле вино і закип'ятити. Потім додати бульйон і варити ще 2-3 хвилини.
  7. Повернути м'ясо в сковороду і тушкувати в соусі ~ 5 хвилин. Подавати з листовим салатом, поливши смачним винним соусом.
Вам знадобиться :
3 курячих філе
3 скибочки шинки prosciutto
12 листочків базиліка
1/4 склянки білого вина
3/4 склянки готового бульйону
чорний перець мелений
2 зубчики часнику
1/2 лимона