Салат для жіночого здоров'я

Спосіб приготування:

  1. Всі фрукти та овочі ретельно помити. Моркву, яблука та груші, якщо вони куплені в магазині, - почистити. Яблука та груші порізати чвертками, вийняти серединки і нарізати тонкими часточками.
  2. Червону капусту нашаткувати.
  3. Моркву натерти на крупній тертці.
  4. Змішати у великій салатниці всі фрукти та овочі. Апельсин та лимон порізати навпіл і вичавити сік, ретельно все перемішати.
  5. Салат виходить освіжаюче-соковитим, і це цілком достатня страва для легкої вечері. Добре подати до неї сухарик з булочки із прянощами або скибочку чорного хліба з маслом та подрібненим часником.
  6. Замість червонокачанної капусти можна взяти звичайну, білокачанну. Можна додати до салату різне очищене насіння - соняшнику або гарбуза, кедрові горішки. Тоді салат буде ситнішим.
  7. Зовсім іншого смаку надасть салату блакитний сир, наприклад, Рокфор. Для заправки можна використовувати ароматизовану олію або оцет.

 

Вам знадобиться :
¼ качану червонокачанної капусти
3 моркви середньої величини
1 груша
2-3 яблука кислих сортів
Для заправки:
1 апельсин
1 лимон
6 порцій