Тости до сніданку по-французьки "RABANADA"
Молоко налити в неглибоку тарілку.
Спосіб приготування:
- Молоко налити в неглибоку тарілку.
- Змішати корицю з цукром.
- Яйце розбити в мисочку і розбовтати виделкою.
- Скибки підсушеного хліба вмочити в молоці та обваляти в яйці.
- Розігріти на сковороді олію та підрум'янити підготовлений хліб з обох боків.
- Подавати гарячими, посипавши сумішшю кориці з цукром.
- 4 порції. Час приготування 3 хвилини. Час на плиті - 10 хвилин.
Вам знадобиться :
1 склянка молока
4-6 скибочок хліба для тостів
1 розбовтане сире яйце
3 столових ложки олії для смаження
1/2 чайної ложки кориці
1 столова ложка цукру
1 склянка молока
4-6 скибочок хліба для тостів
1 розбовтане сире яйце
3 столових ложки олії для смаження
1/2 чайної ложки кориці
1 столова ложка цукру