Стейк з яловичини з шинкою та сиром у томатному соку. BIFE DE A PARMEGIANA
Спосіб приготування:
- Мясо відбити.
- Часник почистити і подрібнити. Петрушку дрібно порубати.
- Додати до м'яса часник, петрушку, сіль і чорний перець (за смаком) і все пром'яти в мисці.
- Накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильник маринуватися як мінімум на 1 годину.
- Розбовтати яйце у плаский тарілці. В іншу тарілку насипати панірувальних сухарів.
- Промариновані скиби стейка вийняти з холодильника, по одному вмочати в яйце, потім обкачувати в сухарях і смажити на розігрітій сковороді.
- Смажити до коричневого кольору з обох боків.
- Обсмажені скиби стейка скласти в посуд для запікання. Покласти на кожен стейк по скибочці шинки і по шматочку сиру моцарелла
- Залити стейки томатним соком.
- Запікати 15-20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 C. Подавати з квасолею feijao
Вам знадобиться :
4 шматки яловичого стейку (~ 150 г кожний)
2 зубчики часнику пучок петрушки
1 розбовтане яйце
4 столові ложки панірувальних сухарів з білого хліба
4 скибочки шинки
4 скибочки моцарели або іншого сиру
1 стакан томатного соку або 1 банка (~ 400 мл) помідорів у власному соку
рослинна олія, сіль, чорний перець
4 шматки яловичого стейку (~ 150 г кожний)
2 зубчики часнику пучок петрушки
1 розбовтане яйце
4 столові ложки панірувальних сухарів з білого хліба
4 скибочки шинки
4 скибочки моцарели або іншого сиру
1 стакан томатного соку або 1 банка (~ 400 мл) помідорів у власному соку
рослинна олія, сіль, чорний перець