Морквяний кекс Bolo de cenoura

 

Спосіб приготування:

  1. Моркву помити, почистити і натерти на дрібній тертці.
  2. В кухонному комбайні або за допомогою міксера перемішати в однорідну масу терту моркву, яйця і олію.
  3. Поступово додавати в масу цукор, борошно і пекарський порошок.
  4. Готове тісто вилити у продовгувату форму, змащену олією та обсипану пшеничним борошном.
  5. Випікати кекс 30 - 40 хвилин при температурі 1800 C.
  6. Коли готовий кекс охолоне, вийняти його з форми і облити шоколадним соусом. Кекс чудово підходить до чашечки справжньої бразильської кави.
  7.  
Вам знадобиться :
3 морквини середнього розміру
3 яйця
200 мл рослинної олії
200 г цукру
600 г борошна
15 г пекарського порошку
розпушувач
мускатний горіх