Сирний крем в шоколадних шкарлупках

Сирний крем в шоколадних шкарлупках
Шоколадні яйця звільнити від обгорток. Нагріти ніж в окропі (шляхом занурення його в чашку з гарячою водою) і нерівно зрізати верхівки яєць так, щоб можна було вийняти з яйця сюрприз. Поставити шоколадну шкаралупу в підставку для яєць. Якщо знайдуться шоколадні яйця без сюрпризу, то це взагалі буде ідеально для цього рецепту.

Спосіб приготування:

  1. Шоколадні яйця звільнити від обгорток. Нагріти ніж в окропі (шляхом занурення його в чашку з гарячою водою) і нерівно зрізати верхівки яєць так, щоб можна було вийняти з яйця сюрприз. Поставити шоколадну шкаралупу в підставку для яєць. Якщо знайдуться шоколадні яйця без сюрпризу, то це взагалі буде ідеально для цього рецепту.
  2. Приготувати крем: Крем-сир «Філадельфія» збити разом з ванільним цукром, цукровою пудрою і лимонним соком.
  3. Окремо збити вершки в густу піну. Змішати обидві маси в однорідний крем.
  4. Обережно заповнити кремом шоколадні шкарлупки. Це можна зробити маленькою ложечкою або за допомогою кондитерського мішка.
  5. Залишилося тільки створити «жовтки». Варення змішати в блендері до однорідної консистенції і за допомогою кондитерського мішка чи пакетика випустити невеликі порції на крем, щоб вийшли «жовтки».
  6. Перед подачею потримати шкарлупки в холодильнику не менше 30 хвилин. Зберігати їх у холодильнику можна декілька днів.
Вам знадобиться :
10 шоколадних яєць
200 г крем-сиру "Філадельфія"
200 мл вершків (35%)
1 ст. ложка ванільного цукру
5 ст. ложок цукрової пудри
2 ст. ложки лимонного соку
5 ст. ложок кислого варення жовтого кольору