Яблучний струдель нашвидкуруч

Яблучний струдель нашвидкуруч
Підготувати тісто. Якщо тісто заморожене, йому треба дати відтанути. На це піде до 30 хвилин. Тісто розкачати шаром завтовшки в 1 см і розрізати на дві рівних за розміром частини.

Спосіб приготування:

  1. Підготувати тісто. Якщо тісто заморожене, йому треба дати відтанути. На це піде до 30 хвилин. Тісто розкачати шаром завтовшки в 1 см і розрізати на дві рівних за розміром частини.
  2. Яблука почистити, ретельно вийняти серединки та дрібно нарізати шматочками приблизно в 1 см. Застелити деко кондитерським папером і викласти одну частину тіста. Викласти на нього нарізані яблука, щедро посипати цукром і корицею. За бажанням, можна додати родзинок.
  3. На яблука обережно і рівно викласти другу частину тіста. Краї ретельно затиснути, щоб уникнути витікання начинки під час випікання.
    Збити яйце і рівномірно, пензликом змастити пиріг для гарного блиску. Виделкою зробити гарні візерунки - забезпечивши тим самим доступ повітря до начинки. Це є дуже важливим!
  4. Випікати при температурі 180 градусів протягом приблизно 30 хвилин, за цей час пиріг повинен піднятися і підрум'янитися.
  5. Готовий пиріг можна посипати цукровою пудрою.
  6. Краще за все такий пиріг подавати гарячим у поєднанні з холодним ванільним морозивом, облитим шоколадом, але і в охолодженому вигляді пиріг дуже добрий.
Вам знадобиться :
1 упаковка готового листкового тіста
4 кисло-солодких яблука середніх розмірів
1 столова ложка кориці
4 столові ложки цукру
50 г родзинок - за бажанням
1 яйце