Шоколадний пиріг
Розігріти духовку до 200 ° C. Змастити маслом круглу роз'ємну форму для торта (діаметром 26 см).
Спосіб приготування:
- Розігріти духовку до 200 ° C. Змастити маслом круглу роз'ємну форму для торта (діаметром 26 см).
- Збити яйця з цукром.
- Додати какао. Перемішати.
- Додоти розтоплений маргарин і шоколад (якщо є) і все перемішати.
- Тепер додати борошно і ще раз все як слід перемішати. Виходить досить густе, але текуче тісто. Тісто вилити у форму і поставити в духовку на 20 хвилин пектися при температурі 200 ° C. Важливо не перетримати пиріг у духовці - у готового пирога середина ще трохи м'яка, соковита. Якщо запікати довше, пиріг перетворюється на сухе печиво.
- Трохи остудити пиріг і посипати цукровою пудрою. Розрізати на шматки і подавати з морозивом або зі збитими вершками.
Вам знадобиться :
150 г борошна (або половина великої чайної чашки на 300 мл)
125 г вершкового масла або маргарину і ще трохи для змащування форми
3 яйця
4-6 столових ложок какао
300 г цукру (або чайна чашка на 300 мл)
3 шматочки шоколаду (від 100-грамової плитки шоколаду), але без шоколаду можна і обійтися
Для подачі до столу:
пломбір або збиті вершки
12 порцій
150 г борошна (або половина великої чайної чашки на 300 мл)
125 г вершкового масла або маргарину і ще трохи для змащування форми
3 яйця
4-6 столових ложок какао
300 г цукру (або чайна чашка на 300 мл)
3 шматочки шоколаду (від 100-грамової плитки шоколаду), але без шоколаду можна і обійтися
Для подачі до столу:
пломбір або збиті вершки
12 порцій