Panna Cotta

Panna Cotta
Нагріти вершки в каструльці, додати до них кардамон і паличку кориці.

Спосіб приготування:

  1. Нагріти вершки в каструльці, додати до них кардамон і паличку кориці.
  2. Зняти цедру з половинки лимона і додати в вершки. Жовток яйця відокремити від білка, розбовтати виделкою і додати до нього столову ложку гарячих вершків.
  3. Коли вершки наблизяться до температури кипіння, влити розбовтаний жовток, додати желюючий цукор і, постійно помішуючи, потримати на вогні ще 1 хвилину.
  4. Вершки розлити в 4 формочки і поставити на холод.
  5. Приготувати соус. Якщо у вас заморожена полуниця, їй треба дати відтанути. Ягоди тонко нарізати гострим ножем і помістити в каструльці на вогонь. Коли ягоди почнуть закипати, кинути подрібнений зелений перець і цукор. Перемішати і зняти з вогню.
  6. Коли вершкова маса «схопиться», подавати желе до столу, поливши кожну порцію полуничним соусом.
Вам знадобиться :
500 мл вершків
2 столових ложки желюючого цукру Dansuker
1/2 чайної ложки подрібненого кардамону
1 паличка кориці
лимонна цедра
яєчний жовток
Для соусу:
500 г свіжої або замороженої полуниці
щіпка меленого зеленого перцю
2 столові ложки цукру
4 порції