Чому кухарі вибирають ножі Tramontina?

Слід зазначити, що виробництво кухонних ножів - дуже непростий і трудомісткий процес. Для їх виготовлення потрібні спеціальні якісні матеріали та особлива заточка. Сталь кухонних професійних ножів повинна бути найвищої якості, володіти стійкістю до дії механічних і хімічних чинників, корозії. Ручки ножів виготовляються з міцного термостійкого матеріалу, вони кріпляться до лезу так, щоб в стики не потрапляла вода і залишки продуктів. Форма рукоятки повинна бути ергономічною, щоб ніж добре лягав в руку. Дуже важливу роль відіграє баланс рукоятки і леза ножа.

Ножі відомого бразильського виробника Tramontina відповідають всім цим високим вимогам. Окремо слід відзначити сталь - найголовніший матеріал у виробництві ножа і саме від неї багато в чому залежить наскільки якісним і довговічним буде виріб. Леза ножів Tramontina виготовляються зі сталі марки AISI 420. Це мартенситна нержавіюча сталь, яка зміцнюється термообробкою і має високу зносостійкість, гарну пластичність, високу ударну в'язкість, гарну корозійну стійкість і жаростійкість.

Таким чином, леза ножів Tramontina мають гладку ріжучу кромку, не тьмяніють і дуже довго залишаються гострими. Вони чудово збалансовані і професійно заточені. Ергономічні рукоятки ножів виконані з поліпропілену, натурального полірованого дерева і спеціального пластику. Ці матеріали не ковзають в руках і роблять різання зручним і безпечним, мають антибактеріальне покриття, яке не вбирає запахи. Ножі можна мити в посудомийній машині.

Як відомо, універсального ножа не існує. Кожен певний вид продуктів вимагає обробки спеціальним ножем, саме тому Tramontina пропонує цілий ряд спеціалізованих ножів: кухарський, для м'яса, обвалочний, томатний, для чищення овочів, для нарізування сиру, хлібний, для стейка, обробний, для масла і навіть шкірозйомний. За допомогою цього широкого асортименту інструментів найвищої якості процес оброблення продуктів буде легким, ефективним і точним, і залишить місце для творчості при приготуванні улюблених страв.

У кожного шефа є свої секрети. Один з них - ніж від Tramontina.