ТМ Tramontina підтримала фестиваль шеф-кухарів Best Chef-2016

17-18 вересня в Києві пройшов щорічний міжнародний фестиваль найкращих шеф-кухарів Best Chef-2016, у якому ТМ Tramontina виступила офіційним спонсором.

 

 

Фестиваль Best Chef-2016 відбувся за підтримки Асоціації шеф-поварів України, зібравши на одному майданчику 86 іменитих кухарів країни, а також майстрів світового рівня, які провели серію семінарів і майстер-класів, де поділилися своїми знаннями, фірмовими рецептами і цікавими техніками приготування страв.


Родзинкою події став контактний майстер-клас від справжньої легенди кулінарного мистецтва - Жанфранко Кьяріні (Gianfranco Chiarini) на тему: «Краще зі світової практики закусок: завтрашні бестселери».


До слова мовити, Жанфранко здобув освіту в Le Cordon Bleu, працював в ресторанах з зірками Мішлен і готелях класу «люкс», вів численні телевізійні передачі. Результат його творчості - понад 500 нових продуктів для найбільших світових корпорацій Unilever, Heinz, Symrise, Sky Chefs та ін.


Звісно, ТМ Tramontina підтримала таку масштабну кулінарну подію. Спеціально до заходу бренд підготував всім учасникам якісні та корисні подарунки, - оригінальні ножі Tramontina професійної серії.
Варто зазначити, що, за словами одного з українських шеф-кухарів, сьогодні у нас в країні досить часто зустрічаються підробки ножів Tramontina. Тому потрібно бути обережним у виборі продукції та обов'язково консультуватися з експертами стосовно тієї чи іншої серії товару.


Під час фестивалю Best Chef 2016 такі імениті майстри, як Іштван Андрела (шеф-кухар ресторану TO BE), і Олексій Повторейко (шеф-кухар ресторану WHISKY CORNER, член Асоціації шеф-кухарів України) відзначили високу якість оригінальних ножів ТМ Tramontina і рекомендували активно їх використовувати.