Велике поповнення асортименту Tramontina

Бренд Tramontina презентує поповнення асортименту одразу в декількох напрямках своєї продукції, розширюючи існуючі серії столових предметів та відкриваючі нові.

Своїй популярності бренд Tramontina завдячує не тільки високій якості продукції, але і дуже широкому асортименту виробів, який задовольняє будь-які потреби найбільш вибагливих кулінарів. Але досконалості немає меж, тож ТМ Tramontina вирішила подарувати своїм прихильникам чергову серію новинок.

Любителям запеченого м‘яса припаде до серця приладдя та аксесуари для грилю Сhurrasco, які дозволяють готувати латиноамериканські страви на відкритому вогні.

Колекція столових предметів серії Modern поповнилася новими предметами з міцного термостійкого нейлону з ручками з блискучої сталі, які чудово доповнять стилістику сучасної кухні.

 



Асортимента серія Plenus отримала поповнення новими предметами, традиційно виробленими з високоякісної нержавіючої сталі 18/10 та оснащеними стильними полімерними ручками вишуканої форми.

Також оновлення отримали набори столових приборів в серіях Continental, Cannes і Satri. Ці набори складаються з 24 предметів і містять великі та маленькі ложки, виделки на ножі з блискучої полірованої сталі, упаковані в привабливу подарункову коробку.


Новинки від Tramontina відмінно впишуться як у домашню кухню, так і в робочій простір професійних кухарів.