TM Tramontina стала спонсором Міжнародного фестивалю шеф-кухарів BEST CHEF 2017

30 вересня - 1 жовтня в Києві відбувся ІІ Міжнародний фестиваль шеф-кухарів BEST CHEF 2017.

Організатори заходу — шефи-практики, які входять до складу Асоціації шеф-кухарів України. ТМ Tramontina стала спонсором цього престижного заходу і представила ножі серій Profissional Master і Century.


На цьогорічному фестивалі виступали 13 українських та зарубіжних спікерів, зокрема були й шеф-кухарі ресторанів, що мають одну або дві зірки Мішлен. Спікери презентували світові гастрономічні тенденції, нові технології й продукти, ділилися професійними знаннями й секретами та проводили майстер-класи. Фестиваль зібрав понад 150 професіоналів з усієї України та гостей з Білорусі. 

 


Представники бренда Tramontina на фестивалі не лише презентували учасникам серії професійних ножів і розповідали про їх переваги, а й вручали подарунки. Так, спікери після свого виступу отримували професійні ножі серії Century. Набори ножів цієї самої серії подарували й президенту Асоціації шеф-кухарів України Ігорю Брагіну та віце-президенту Олексію Повторейко, адже цьогоріч Асоціація відзначає 10-річний ювілей.

 


У межах фестивалю організатори провели конкурс кулінарної майстерності «Чорний ящик». Його учасники — і досвідчені кухарі, і юні таланти, деякі з яких відомі участю в проекті «МастерШеф Діти» — на рівних дивували глядачів своєю майстерністю, застосовуючи під час приготування вишуканих страв професійні ножі Tramontina.


Учасники конкурсу відзначили, що ножі дуже зручні у використанні, а понад 100-річний досвід компанії Tramontina та її світове визнання вже самі по собі доводять, що продукція цього бренду ще й надійна та довговічна.