Куряче філе "a la saltimbocca"
Кожне філе розрізати навпіл і розгорнути як книжку - щоб отримати тонкі довгасті скибочки м'яса.
Спосіб приготування:
- Кожне філе розрізати навпіл і розгорнути як книжку - щоб отримати тонкі довгасті скибочки м'яса.
- Посипати скибочки дрібно посіченим часником. Скропити лимонним соком, поперчити. Маринувати м’ясо 10 хвилин.
- Скибочки prosciutto розрізати кожен навпіл і викласти на шматочки курячого філе з одного боку, а з другого 2 листочка базиліка. Згорнути філе.
- Трохи прибити краї молоточком для м'яса, щоб вони не розкривалися.
- Розігріти сковороду ZEPTER. Готовність сковороди до застосування можна перевірити, шляхом бризкання на неї водою. Якщо вода катається крапельками по сковороді - сковорода готова. Викласти на сковороду м'ясо, обсмажити до рум'яної скоринки з одного боку, потім перевернути і обсмажити з іншого боку. Смажити приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
- Обсмажене м'ясо вийняти зі сковороди. Налити в сковороду біле вино і закип'ятити. Потім додати бульйон і варити ще 2-3 хвилини.
- Повернути м'ясо в сковороду і тушкувати в соусі ~ 5 хвилин. Подавати з листовим салатом, поливши смачним винним соусом.
Вам знадобиться :
3 курячих філе
3 скибочки шинки prosciutto
12 листочків базиліка
1/4 склянки білого вина
3/4 склянки готового бульйону
чорний перець мелений
2 зубчики часнику
1/2 лимона
3 курячих філе
3 скибочки шинки prosciutto
12 листочків базиліка
1/4 склянки білого вина
3/4 склянки готового бульйону
чорний перець мелений
2 зубчики часнику
1/2 лимона