Картопляний салат по-бразильськи - Maionese

Спосіб приготування:

  1. Моркву почистити, нарізати маленькими шматочками.
  2. Квасоля. Якщо ви взяли свіжу, - нарізати на три частини.
  3. Моркву з квасолею покласти в киплячу воду і варити 15 хвилин, поки овочі не стануть майже м'якими. Коли всі овочі зваряться, злити воду і дати їм охолонути.
  4. Варену картоплю почистити і нарізати шматочками по 1,5 см (крупніше, ніж моркву)
  5. Всі підготовлені компоненти скласти у велику салатницю, додати майонез, олію, цибулю, петрушку, сіль і перець за смаком.
  6. Накрити салатницю харчовою плівкою і поставити в холодильник перед подачею до столу.
Вам знадобиться :
4-5 картоплин
2 моркви
100-150 г зеленої квасолі або 200 г замороженої зеленої квасолі
10 -12 оливок без кісточок
150 мл салатного майонезу
За бажанням:
1 столова ложка оливкової олії
1 столова ложка дрібно нарізаної цибулі
1 столова ложка рубаної петрушки
Сіль і мелений чорний перець
Продукція Tramontina, яку рекомендуємо використовувати: