Бразильський овочевий суп "Soopa de legumes"
Цибулю та зубчик часнику почистити і подрібнити. Картоплю та моркву почистити, помити і нарізати невеликими кубиками. Петрушку помити і дрібно порубати.
Спосіб приготування:
- Цибулю та зубчик часнику почистити і подрібнити. Картоплю та моркву почистити, помити і нарізати невеликими кубиками. Петрушку помити і дрібно порубати.
- Розігріти у сковороді олію та покласти смажитися моркву. Коли морквяні кубики обсмажаться до золотистого кольору, додати зелень, цибулю, часник і смажити ще 2 хвилини.
- Додати нарізану картоплю.
- В останню чергу додати заморожену зелену стручкову квасолю. Перемішати.
- В окремому посуді закип'ятити воду і розчинити в ній бульйонний кубик. Перемішати. Готовий бульйон влити в сковорідку. Поперчити, перемішати, зменшити вогонь і готувати 30-40 хвилин, до повної м'якості картоплі та моркви.
4 порції. Час приготування 15 хв. Час на плиті 40 хв.
Вам знадобиться :
1 червона цибулина
1 зубчик часнику
2-3 картоплини
1 морква
100 г зеленої стручкової квасолі
1 невеликий пучок петрушки
1 літр води
1 бульйонний кубик (курячий або яловичий)
2 столові ложки рослинної олії
сіль, мелений чорний перець
1 червона цибулина
1 зубчик часнику
2-3 картоплини
1 морква
100 г зеленої стручкової квасолі
1 невеликий пучок петрушки
1 літр води
1 бульйонний кубик (курячий або яловичий)
2 столові ложки рослинної олії
сіль, мелений чорний перець