Рис по-бразильски "Arroz branco"

Спосіб приготування:

  1. Цибулю та часник почистити і дрібно покришити. Порубати зелень.
  2.  Обсмажити у гарячій рослинній олії цибулю до золотистого кольору. Потім додати часник і смажити ще 1 хвилину.
  3. Рис викласти в каструлю, додати киплячої води, дрібку солі і томити на повільному вогні, поки вся вода не випарується, а рис стане м'яким і розсипчастим (приблизно 20 хвилин). Коли рис звариться, додати до нього обсмажені цибулю з часником, порубану петрушку, все ретельно перемішати і подавати до столу як самостійну страву або як гарнір до м'яса.
  4. 6 порцій
  5. Час приготування: 30 хвилин
Вам знадобиться :
1 склянка рису (пр. 250 г)
2 склянки окропу (пр. 500 мл)
1-2 цибулини
2 зубчики часнику
пучок петрушки
1 чайна ложка солі
рослинна олія для смаження