Пряний рис з меленим м'ясом - варіація Arroz de Carreteiro
Спосіб приготування:
- Цибулю та зубчики часнику почистити і дрібно нарізати.
- Помідори бланшувати в киплячій воді, зняти шкірку, нарізати дрібними шматочками.
- Розігріти в сковороді олію, обсмажувати цибулю 2-3 хвилини до золотистого кольору. Додати часник і смажити ще хвилину.
- Додати м'ясо і обсмажувати, постійно помішуючи. Під час смаження додати сіль на кінчику ножа і перець.
- Коли фарш обсмажиться, додати помідори і лавровий лист.
- Додати рис і перемішати.
- Влити воду і, регулярно помішуючи, тримати на вогні до тих пір, поки рис не вбере всю рідину і страва не загусне. Якщо рис ще жорсткуватий, додайте гарячої води і тушкуйте ще.
- Подавати одразу з плити!
Вам знадобиться :
1 кг м'ясного фаршу (змішаного, яловичина / свинина)
2 цибулини
4 зубчики часнику
2,5 склянки (500 г) рису
2 помідори
4 столові ложки рослинної олії
1 лавровий листок
1 літр гарячої води
сіль, мелений чорний перець
1 кг м'ясного фаршу (змішаного, яловичина / свинина)
2 цибулини
4 зубчики часнику
2,5 склянки (500 г) рису
2 помідори
4 столові ложки рослинної олії
1 лавровий листок
1 літр гарячої води
сіль, мелений чорний перець