Стейк з яловичини з шинкою та сиром у томатному соку. BIFE DE A PARMEGIANA

 Спосіб приготування:

  1. Мясо відбити.
  2. Часник почистити і подрібнити. Петрушку дрібно порубати.
  3. Додати до м'яса часник, петрушку, сіль і чорний перець (за смаком) і все пром'яти в мисці.
  4. Накрити миску харчовою плівкою і поставити в холодильник маринуватися як мінімум на 1 годину.
  5. Розбовтати яйце у плаский тарілці. В іншу тарілку насипати панірувальних сухарів.
  6. Промариновані скиби стейка вийняти з холодильника, по одному вмочати в яйце, потім обкачувати в сухарях і смажити на розігрітій сковороді.
  7. Смажити до коричневого кольору з обох боків.
  8. Обсмажені скиби стейка скласти в посуд для запікання. Покласти на кожен стейк по скибочці шинки і по шматочку сиру моцарелла
  9. Залити стейки томатним соком.
  10. Запікати 15-20 хвилин в духовці, розігрітій до 200 C. Подавати з квасолею feijao
Вам знадобиться :
4 шматки яловичого стейку (~ 150 г кожний)
2 зубчики часнику пучок петрушки
1 розбовтане яйце
4 столові ложки панірувальних сухарів з білого хліба
4 скибочки шинки
4 скибочки моцарели або іншого сиру
1 стакан томатного соку або 1 банка (~ 400 мл) помідорів у власному соку
рослинна олія, сіль, чорний перець