Вегетаріанська тортилья з квасолевою пастою

Вегетаріанська тортилья з квасолевою пастою
Цибулю і часник почистити і дрібно порубати.

Спосіб приготування:

  1. Цибулю і часник почистити і дрібно порубати.
  2. Розігріти в сковороді олію і обсмажити цибулю і часник. Додати приправи, оцет і мед. Тушкувати на невеликому вогні 2 хвилини.
  3. Квасолю промити під проточною водою і викласти в сковороду. Тримати на вогні ~ 5-7 хвилин.
  4. Все змішати в блендері до крему.
  5. Вичавити у квасоляну масу сік лайму і перемішати.
  6. Розігріти духовку до 200 ° C. Викласти тортильї на деко і пропекти 5-6 хвилин, щоб вони стали хрусткими. Пильнуйте за ними, тому що вони можуть швидко обгоріти.
  7. Нарізати овочі - помідори, авокадо, червону цибулю, чилі - для подачі до столу.
  8. Кожну тортилью змастити гарячою або остиглою квасолевою пастою.
  9. Прикрасити зеленню та овочами на свій смак.
Вам знадобиться :
4 тортильї (маленькі)
2 столові ложки оливкової олії для смаження
1 цибулина
3 зубчики часнику
1 столова ложка меленої паприки
1 столова ложка кумину
5 столових ложок винного або яблучного оцту
1 столова ложка меду
2 банки (по 400 г) консервованої червоної квасолі
1/2 лайму
Для сервіровки:
2-3 дрібно нарізаних помідори
1 червона цибулина
1 перець - чилі
1 авокадо
свіжа кінза або інша зелень
4 порції
Продукція Tramontina, яку рекомендуємо використовувати: