Набір професійних ножів Tramontina - будь Шефом своєї кухні!

Набір Tramontina Century Chefs складається з професійних високоякісних ножів та інструментів, які розроблені спеціально для інтенсивного використання професійними кухарями.

 

 

Особливість професійного набору Tramontina полягає в оптимальному підборі різновидів ножів і інструментів для приготування різних страв. У набір Tramontina Century Сhefs входять 10 предметів: кухарський ніж (203 мм), ніж для хліба (203 мм), кухонний ніж (152 мм), ніж для філе (152 мм), ніж для очищення (76 мм), сікач (152 мм), мусат (254 мм), ножиці, виделка, зручний чохол для зберігання і транспортування.

 

Всі предмети набору виготовлені зі зносостійких матеріалів. Для виготовлення ножів та аксесуарів серії Century Chefs використовується високоякісна сталь європейського стандарту DIN 1.4110 товщиною 2,5 мм і спеціальний гарт лез.

 

Гостра заточка ножів дозволяє легко і швидко нарізати продукти тонкими скибочками навіть для самих складних рецептів. Для того, щоб ножі професійної серії Tramontina довго залишалися гострими, при виробництві застосовується спеціальне кування, яка ущільнює кристалічну решітку металу леза і робить ріжучу кромку ножа більш довговічною. Загартування сталі до твердості 56 одиниць за шкалою Роквела досягається завдяки спеціальній термічній обробці, що складається з нагрівання леза, охолодження від 50 до -196 градусів і збільшення еластичності стали для більш тривалого і ефективного терміну служби. Така технологія виробництва Tramontina Century Chefs дає можливість виробникові надавати 25-річну гарантію на ножі цієї серії.

 

Анатомічна і ергономічна ручка з полікарбонату і скловолокна є продовженням леза і забезпечує комфорт і безпеку під час використання. Крім того, інструменти з набору можна мити в посудомийній машині без шкоди для лез і ручки.