Томатний ніж - секрет делікатної нарізки

Літо – це не тільки найочікуваніший сезон року, але й смачна та здорова пора. Велика кількість овочів, фруктів, ягід та грибів радує своїми яскравими фарбами і дарує нам всі можливі вітаміни і корисні елементи. Після довгої зими і весни - це те, що нам особливо потрібно.
Для приготування різних салатів, рагу, акуратної нарізки фруктів та овочів необхідний спеціальний ніж. Адже, як відомо, фрукти та овочі з м'якою серединою надзвичайно важко нарізати, не пом'явши їх і не втративши при цьому найцінніше - сік. Ніж для томатів лінійки Трамонтіна Cor & Cor створений для вирішення саме таких завдань. Отже, що ж являє собою цей  корисний інструмент?



Ніж для томатів - це невеликий зазубрений кухонний ніж, призначений для делікатної нарізки з мінімальним тиском. Такий ніж не зашкодить м'якоті фруктів та овочів, у яких тверда шкірка і м'яка середина - помідори, апельсини, лимони і т.д. Саме лезо у таких ножів вузьке і хвилясте, а довжина його найчастіше не перевищує 13 см.



Лезо ножів для томатів Трамонтіна Cor & Cor виготовлене зі сталі марки AISI 420. Це нержавіюча сталь, яка зміцнюється термообробкою і має високу зносостійкість, гарну пластичність, високу ударну в'язкість, гарну корозійну стійкість і жаростійкість. Рукоятки ножів для томатів зроблені з пропілену та гуми. Завдяки використанню цих матеріалів рукоятка не ковзає в руці. Таким чином, продумана ергономіка рукоятки і форма леза перетворюють ніж для томатів в точний, зручний, високопродуктивний інструмент, за допомогою якого можна швидко, легко і елегантно нарізати овочі в салати, надаючи їм будь-яку форму, робити чудові фруктові нарізки, здійснюючи всі операції без зусиль , а головне, часточки овочів і фруктів будуть завжди рівними і цілими.
Слід зазначити, що ніж для томатів не вимагає спеціального догляду, його можна мити в посудомийній машині.



Ножі для томатів серії Трамонтіна Cor & Cor пропонуються в різних варіантах кольорів рукояток. Яскраві, барвисті, як саме літо, ці ножі стануть незамінними помічниками на кухні, дозволять здійснювати справжні кулінарні дива, зроблять процес готування захоплюючим і творчим.