Рибний суп по-норвезьки
Спосіб приготування:
- В об'ємній каструлі поставити закипати 2,5 літра води. Підготувати овочі. Цибулю почистити і порізати кільцями, моркву почистити і нарізати кружальцями, почищену картоплю нарізати кубиками, намагаючись зробити їх одного розміру. Нарізати стебла петрушки.
- Рибу почистити, промити, порізати шматками, з голови вийняти зябра.
- Когда вода закипить, в першу чергу покласти у каструлю моркву. Через 10 хвилин додати картоплю з петрушкою, зернятка перцю, лавровий лист і варити ще приблизно 15 хвилин, майже до готовності картоплі.
- Покласти в каструлю розібрану рибу, шматочок перцю - чилі та кільця цибулі. Варити до тих пір, поки м'ясо риби не почне легко відділятися від кісток.
- Подавати, прикрасивши нарізаним кропом.
Вам знадобиться :
один лин (риба)
3 картоплини
1 цибулина
3 морквини
5-6 стебел петрушки
1 лавровий листок
5-6 зерняток перцю
шматочок (2 см) стручка свіжого перцю-чилі
кріп для прикраси
6 порцій
один лин (риба)
3 картоплини
1 цибулина
3 морквини
5-6 стебел петрушки
1 лавровий листок
5-6 зерняток перцю
шматочок (2 см) стручка свіжого перцю-чилі
кріп для прикраси
6 порцій