Шматочки яловичини запечені у фользі

Шматочки яловичини запечені у фользі
М'ясо нарізати тонкою соломкою і скласти в миску. Додати оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік, і ретельно все пром'яти, щоб м'ясо просякнуло соками і ароматами. Залишити на 30 хвилин маринуватися.

Спосіб приготування:

  1. М'ясо нарізати тонкою соломкою і скласти в миску. Додати оливкову олію, соєвий соус, лимонний сік, і ретельно все пром'яти, щоб м'ясо просякнуло соками і ароматами. Залишити на 30 хвилин маринуватися.
  2. Тим часом нарізати овочі: паприку - соломкою, цибулю півкільцями, помідори - часточками. Зелень дрібно порізати. Зубчики часнику прямо в лушпинні просто розчавити широким лезом ножа.
  3. Приготувати 4 двошарових листа фольги шириною ~ 40 см. На кожен лист фольги покласти трохи м'яса, на нього - овочі та прянощі. Посипати сіллю , приправами. Фольгу щільно загорнути.
  4. Підготовлені згортки запікати в духовці при температурі 200-220 ºC приблизно 30 хвилин. Подавати із скибкою свіжого хліба або відвареним рисом.
Вам знадобиться :
500 г м'якоті яловичини або баранини
1 червона паприка
1 зелена паприка
1 червона цибулина
2 помідори
4 зубчики часнику
1 жменя соєвих бобів (за бажанням)
1 пучок селери і кінзи (за бажанням)
1/2 лимона
3 ст. ложки соєвого соусу
2 ст. ложки оливкової олії
Будь-які приправи для баранини або яловичини