Лосось у вершково-сирному соусі
Філе обсушити паперовим рушником. Розрізати на шматки за кількістю порцій.
Спосіб приготування:
- Філе обсушити паперовим рушником. Розрізати на шматки за кількістю порцій.
- Натерти сир.
- Кріп помити і нарізати.
- Разогреть духовку до 200ºC. Викласти шматки філе у вогнетривкий посуд, посолити і поперчити. Зверху покласти кріп, разом зі стеблами. Залити вершками і посипати тертим сиром.
- Накрити посуд кришкою або, якщо кришки немає, 2-3 шарами фольги. Запікати в розігрітій духовці 30 хвилин.
- Подавати із печеними в духовці овочами, картопляним пюре або просто з відвареною картоплею, посипаною свіжим кропом.
Вам знадобиться :
1 філе цілого лосося
250 мл вершків
150 г тревдого сиру
кріп
сіль, мелений чорний перець
4-6 порцій
1 філе цілого лосося
250 мл вершків
150 г тревдого сиру
кріп
сіль, мелений чорний перець
4-6 порцій